субота, 8 червня 2019 р.

Закінчення уодівського тижня було успішним, змістовним і ДУЖЕ розмаїтим (бізнес, спорт, образотворче мистецтво, мовний розвиток+). День видався багатим на цікаві події та "уодівські знахідки".

Школа "Як стати мільйонером" не залишила байдужим нікого: ні дітей, ні тих, хто її відвідав, ні самих організаторів! "Уодівською родзинкою" тижня стало те, що практично вся кафедра управління та бізнес-адміністрування (завідувач - д.е.н., проф. Якубів В.М.), а саме: Ольга Іванівна Жук, Ірина Дмитрівна Пятничук, Наталя Ігорівна Горогоцька, Ірина Ігорівна Боришкевич, Леся Іванівна Галас, Ірина Іванівна Григорук - провела захопливу навчальну гру з командами дітей, спрямовану на формування економічної компетенції (два заняття). Юні економісти розвивали свою бізнес-ідею, вчилися її  презентувати, продати інноваційний продукт, придбати корисні товари тощо. Усі учасники отримали сертифікати, а переможці були нагороджені. Дякуємо, шановні колеги! Це було чудово! Навчатися у Вашій школі - це круто!





Школа настільного тенісу працювала у звичному режимі. Тут Галина Миколаївна Єненко, магістр педагогіки, майстер спорту, чемпіонка світу з настільного тенісу, робить звичну справу: навчає дітей за лічені хвилини гри в теніс. "Усі можуть!" - стверджує викладач. І це справді так!






Школа поліглотів (керівники - аспірант Андрій Савчук, магістрант Наталя Головчак) заінтригували дітей уже на початку заняття: спілкування винятково англійською мовою, ігри англійською, співи англійською, вірші англійською, розповідь про намальованого монстрика теж англійською... Інтегроване заняття (образотворче мистецтво, співи, англійська мова, драматизація) провели надзвичайно цікаво. Вийшов справжній англомовний інтенсив! Гарний старт! І в дітей, і в наших керівників Школи поліглотів! Фініш - цікавий англомовний продукт у п'ятницю. Чекаємо з нетерпінням! 






Аудиторія В 3 сьогодні перетворилася в справжню мистецьку лабораторію: діти  малювали вдруге! Мабуть, замало знати свій предмет, бути добрим фахівцем. Багатьом профі, на жаль, нерідко бракує одного - любові до дітей. У кандидата мистецтвознавства, доц. Гнатюка М.В. ця любов б'є через край. Сьогодні вкотре впевнилися в цьому: в аудиторії МОРЕ дітей. І абсолютна тиша. Усі малюють, творять! Так натхненно!!!






Немає коментарів:

Дописати коментар

  16 червня 2023 року День, який увійшов в історію Університету обдарованої дитини як час   завершення програми «Цікаві канікули – 2023». ...