понеділок, 17 червня 2019 р.

13 червня 2019 року ввійшло в історію  як надзвичайно цікавий, насичений подіями та сюрпризами уодівський день. У творчій лабораторії  "Сюрприз для батьків" к.п.н., доц. Леся Михайлівна Височан та студенти Джус Адріана, Рибчак Діана,
Щепківська Лілія, Кащак Соломія та магістрантки Наталія Ясінська та Наталія Головчак допомагали дітям створити  подарунок для матусі. Скільки щирості, любові, тепла в тих малюнках! Відтак діти разом зі студентами малювали уодівську газету "Цікаві канікули - 2019".

Відтак обдарований інтенсив продовжили в акторській майстерні Вікторії Гриців та Тетяни Мотрук. Не тільки для юних уодівців, а й для учасників проекту та батьків стала приємним сюрпризом поява такого блискучого тандему обдарованих особистостей. 
Вікторіє і Тетяно! Ви неймовірні! 
Стільки позитивної енергетики! Стільки запалу! Стільки любові до дітей! Стільки майстерності!  
І це все ПРОСТО ТАК! ЗАДУРНО!


Керівники Школи поліглотів аспірант Андрій Савчук та магістрантка Наталя Головчак знають, як захопити дітей іноземною мовою: танцем, співом, іграми, невимушеним спілкуванням... англійською мовою!




Немає коментарів:

Дописати коментар

  16 червня 2023 року День, який увійшов в історію Університету обдарованої дитини як час   завершення програми «Цікаві канікули – 2023». ...