середа, 31 травня 2017 р.

31.05 (середа) - Казковий день

Казка - це диво, це віра в неймовірне, це дитинство, яке кожен хоче зберегти у серці накнайдовше. Спробуймо створити казку у житті дитини, станьмо чарівниками!
За помахом чарівної палички учні - студенти Університету обдарованої дитини - опинилися в своєму майбутньому, отримавши можливість відчути себе дорослими.

Сьогодні, 31 травня, юні учасники Університету обдарованої дитини (учні Католицької школи і ЗОШ № 12) стали дослідниками у фізичних лабораторіях нашого Прикарпатського університету, грали в теніс і навчалися у Школі детективів. Також були залучені до "Медіа-інтенсиву для школярів", організованого викладачами та студентами кафедри журналістики, у рамках якого знайомилися з рекламою, кіномистецтвом, телевізійною журналістикою та друкованими виданнями, стали учасниками інтелект-марафону "Мовний портрет школяра", створювали стінгазету з малюнками та привітаннями для журналістів, вигадували креативні рекламні лозунги, записували власне інтерв'ю на камеру з наступним переглядом на мультимедійному проекторі.









Учні ЗОШ №11тішилися нашими «виїзними» майстер-класами: «Цікавою англійською мовою» від Ірини Соловей і Галини Мартинюк та «Королівством казок», створеним Оксаною Петрівною Цюняк і четвертокурсницями спеціальності «Початкова освіта».






У науковому пікніку взяли участь також учні Івано-Франківської гімназії №2. І тут теж не обійшлося без магії.





Найбільшою нагородою для організаторів майстер-класів були зачаровані погляди маленьких розумників.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  16 червня 2023 року День, який увійшов в історію Університету обдарованої дитини як час   завершення програми «Цікаві канікули – 2023». ...