неділя, 7 липня 2024 р.


 

ЗАНЯТТЯ В ШКОЛІ КРЕАТИВНИХ ІДЕЙ У МЕЖАХ ДІЯЛЬНОСТІ «УНІВЕРСИТЕТУ ОБДАРОВАНОЇ ДИТИНИ»

Викладачі кафедри початкової освіти та студенти спеціальності «Початкова освіта» брали активну участь у літніх школах «Університету обдарованої дитини» (УОД), що діє при Науковому парку Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. У рамках програми «Цікаві канікули – 2024», яка тривала з 17 до 28 червня 2024 року, учні закладів освіти м. Івано-Франківська мали змогу провести незабутнє та насичене дозвілля. Програма передбачала різноманітні заходи, серед яких творчі майстер-класи, спортивні змагання, екскурсії, ігри на свіжому повітрі, освітні квести тощо. Діти мали чудову нагоду провести літні канікули активно, цікаво та з користю, здобувши нові знання й незабутні враження.

Зокрема, 21 та 24 червня 2024 року під керівництвом очільниці школи креативних ідей «Happy Hobby» доцентки кафедри Любомири ІЛІЙЧУК у колаборації з волонтерами УОДу студентами 2 курсу спеціальності «Початкова освіта» Іллею КОЧЕРЖУКОМ, Христиною МАРОТЧАК, Тетяною КАЛИН, Вікторією СЛИВКОЮ, Катериною ЛУЦИК, Оксаною ЖУКОВСЬКОЮ, Іриною ВОВК, Яною БЕРЛАД, Вікторією КАНЮКОЮ було проведено цікаві майстер-класи для дітей, під час яких вони спостерігали за науковими дослідами, самостійно виконували цікаві фокуси, реалізували на практиці креативні ідеї, експериментували з різними речовинами, створюючи різноманітні кольорові й звукові реакції, захоплюючі та непередбачувані ефекти. Діти були у захваті від можливості стати маленькими науковцями та чарівниками. Майстер-класи пройшли в атмосфері радості й натхнення, залишивши у всіх учасників незабутні враження.

У підсумку, літні школи «Університету обдарованої дитини» стали яскравим прикладом успішної взаємодії освітян та студентів з обдарованими дітьми. Програма «Цікаві канікули – 2024» створила всі умови для того, щоб діти провели свої канікули змістовно, отримуючи задоволення від різноманітних заходів та активностей. Це сприяло розвитку їхніх здібностей, розширенню світогляду та формуванню позитивних емоційних вражень.

 














Немає коментарів:

Дописати коментар

  ЗАНЯТТЯ В ШКОЛІ КРЕАТИВНИХ ІДЕЙ У МЕЖАХ ДІЯЛЬНОСТІ «УНІВЕРСИТЕТУ ОБДАРОВАНОЇ ДИТИНИ» Викладачі кафедри початкової освіти та студенти спе...