середа, 17 червня 2020 р.


У нас справді УМІЛІ РУЧКИ



Майстер-клас «Аплікація з тканини «Деревце щастя».
12.06.2020 р. розпочав роботу гурток мистецького циклу «Умілі ручки», очільницею якого є доцентка кафедри педагогіки початкової освіти Оксана Цюняк. Атмосфера тепла та любові панувала на онлайн занятті «Гармонія творчості. Аплікація з тканини "Деревце щастя"», яке провели магістрантки педагогічного факультету Богдана Василюк та Галина Данилишин. На початку заняття надзвичайно талановиті учасники майстер-класу (Андрійко Бедрій, Діма Луцький, Діана та Віталій Якубів, Даринка Красій, Анна Рожанська, Яніна Корнієнко, Тетяна та Дмитрик Андрусишин, Урда Злата) ділитися своїми думками про щастя, шукали відповідь на запитання: "Що таке щастя?». Як зазначила Богдана Василюк: «Щастя приходить іноді до людини, мов спалах, мов блискавка і запалює нас зсередини і ми довго випромінюємо світло радості. Щастя не буває постійним, але від цього воно відчувається ще сильніше, коли приходить у певну мить... Щастя − це міцна родина, здорові та успішні діти, це улюблена справа, якою людина займається... Щастя! Воно необхідне кожному, бо як без нього! Воно надає сили і наснаги, створює позитивний настрій, робить людину щирішою і добрішою, світлою і захопленою. Всім на світі треба щастя: дорослому і малому і в кожного воно своє... Головне завжди бачити своє щастя і відчувати його».
         Далі діти ознайомилися із прийомами безпечної роботи з інструментами, необхідними під час роботи з тканиною. Матеріалами для роботи слугувала тканина різної фактури, що використовувалася для створення аплікації. Данилишин Галина повідомила, що аплікація на тканині − це один із видів декоративно-ужиткового мистецтва, заснований на створенні художніх зображень, візерунків, орнаментів шляхом закріплення їх на площині, тобто на тканині. Запропонована техніка сподобалася учасникам майстер-класу. Діти з азартом створювали на полотні у неймовірному різнобарв'ї «деревця щастя».











Немає коментарів:

Дописати коментар

  16 червня 2023 року День, який увійшов в історію Університету обдарованої дитини як час   завершення програми «Цікаві канікули – 2023». ...