середа, 24 червня 2020 р.


Майстер-клас "Cute Animals"
(Орігамі. Підставка для телефона)
         Університет обдарованої дитини продовжує свою натхненну діяльність.                 Нещодавно відбувся майстер-клас, проведений магістранткою педагогічного факультету Мар'яною Дякун, у рамках роботи гуртка мистецького циклу «Умілі ручки»очільницею якого є доцентка кафедри педагогіки початкової освіти Оксана Цюняк.
Юні уодівці з захопленням переглядали мультфільм про "фіксифон", у якому розповідалося про функції та можливості сучасних телефонів. Після цього неймовірно творчі та позитивні учасники майстер-класу (Анна Жук, Андрій Бедрій, Діана та Віталій Якубів, Даринка Красій, Анна Рожанська, Яніна Корнієнко, Тетяна та Дмитрик Андрусишин, Злата Урда, Софія Савчук,  Глушак, Людмила Сас, Ярослав Морикіт, Олег Гурак, Діана Семаньків) розпочали цікаву роботу виготовлення підставки для телефону. Усі дітки проявили свою креативність і майстерність та отримали багато позитивних емоцій.











Немає коментарів:

Дописати коментар

  16 червня 2023 року День, який увійшов в історію Університету обдарованої дитини як час   завершення програми «Цікаві канікули – 2023». ...