вівторок, 12 червня 2018 р.

11 червня 2018 року
УОД працює у форматі шкіл та майстер-класів у стінах альма-матер.
Реєстрування – зазвичай на лавочках.
На уодівському ресепшені – Діана Гринишин та Юля Білик.
Прибувають діти та батьки. Упізнаємо – радіємо як рідним. Це наші торішні випускники УОДу-2017, діти, які вели разом з Тетяною Данилюк у листопаді відкриття нашого проекту «Цікаві канікули» - 2017.
Отже,  до нас завітали:
Софійка Лемко, Мартуся Власій, Софійка Джус, Оленка Никорак, Софійка Савчук, Володя Когут, Миколка Федуняк, Олежик Мах, Ілля Коруцяк, Дмитрик Русак та ін.
Ранок видався активним, сонячним, успішним: майстер-клас «Умілі ручки+руханка+ігри+малювання» (керівники – к. п. н., доц. Оксана Цюняк, Оксана Шкунда, Софія Рутковська, Ірина Цюник) відбувався у дворі університету. Василь Стефаник (памятник), здається, усміхався, спостерігаючи за дітворою. Наші студентки коледжу Оксана Шкунда, Софія Рутковська, Ірина Цюник – справжні педагоги! Творчі, активні, талановиті та винахідливі: навіть навчили хлопчиків, як уласноруч виготовити ракету… з паперу. Усім це вдалося!
Школа вокалу – справжнє царство музики, мистецтва, школа патріотизму, духовності. За інструментом – фахівець високого  класу, заслужений працівник культури України, к.п.н., доц. Марія Клепар (в Україні та поза її межами й досі відомі «Гуцулочки», нині Марія Клепар – готує нову юну зміну). І тому юні вокалісти Софійка Лемко, Мартуся Власій, Софійка Джус, Оленка Никорак, Софійка Савчук уже співали, як мовиться, на тридцятій хвилині матчу. Думається, що пісня  «Ми українці!», яку сьогодні вивчали,  стане візиткою майбутнього знаменитого музичного гурту під орудою Марії Клепар, а 11 червня 2018 року ввійде в історію.
Початок заняття у Школі тенісу з майстром спорту, чемпіонкою України та Європи з настільного тенісу, магістром педагогіки Галиною Єненко діти та батьки чекали з великим нетерпінням. Ще б пак – жива легенда! Зустрічали із зацікавленням та хвилюванням (а як не зможу грати?), проводжали оплесками. Наставникові з великої літери та собі зокрема. Знову Галина Єненко продемонструвала високий рівень майстерності, педагогічного такту. А ще – величезної любові до дітей. Софійка Лемко, Мартуся Власій, Софійка Джус, Оленка Никорак, Софійка Савчук, Володя Когут, Миколка Федуняк, Дмитрик Русак уже грають у настільний теніс!!! Це, імовірно, олімпійський резерв.
У Клубі винахідників (керівник - завідувач Навчально-технічного центру кафедри фізики і хімії твердого тіла фізико-технічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Роман Ткачук) про що тільки не довідалися наші діти! Роман Ткачук знайомив із секретами технічної творчості, його помічник, семикласник Денис Квас, допомагав юним уодівцям виготовляти найпростіші моделі. Було цікаво, весело та пізнавально!
Діяльність «Університету обдарованої дитини» триватиме до 21 червня 2018 року на базі Прикарпатського національного університету імені Василя Cтефаника, де створено майданчик для впровадження інноваційної освітньої діяльності, насиченого освітнього середовища на основі використання сучасних інформаційно-комунікаційних та інноваційних технологій, функціонування якого спрямоване на активізацію пізнавальних інтересів дітей, усебічний розвиток особистості, а також логіки, асоціативного й креативного мислення учнів, винахідливості, інтелектуальний, художньо-естетичний, фізичний розвиток дитини тощо.
Діють:
 Школа вокалу (керівник – заслужений працівник культури України, к.п.н., доц. Марія Клепар).
Клуб винахідників (керівник - завідувач Навчально-технічного центру кафедри фізики і хімії твердого тіла фізико-технічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Роман Ткачук).
 Школа настільного тенісу (керівник – майстер спорту, чемпіонка України та Європи з настільного тенісу Галина Єненко).
 Школа танцю (керівник – Вікторія Римик).
 ІТ-школа (керівник – к. т. н., доц. Олеся Власій, Юлія Бережна).
 Школа робототехніки (для підлітків) (керівник – Владислав Тимощук).
Школа мовних екологів (керівники д. п. н., проф. Галина Білавич, Діана Гринишин, Юля Білик, Наталя Шевчук).
Майстер-клас «Цікава математика та логіка» (керівник – к. фіз.-мат. н, доц. Олег Довгий).
Майстер-клас «Умілі ручки» (керівники – к. п. н., доц. Оксана Цюняк, Оксана Шкунда, Софія Рутковська, Ірина Цюник).
Майстер-клас «Футбол для початківців» (керівник – Олександр Глушко) та низка інших.

Розклад на середу:
10.00-11.00 – настільний теніс (бажано мати із собою ракетку)
11.00-12.00 – майстер-клас «Логічні мудрульки»
12.00 -13.00 – Школа танцю

Розклад на четвер:
10.00-11.00 – футбол для початківців (мати гетри, щитки, спортивне взуття)
10.00-11.00 – майстер-клас «Мовні екологи»
11.00-12.00 – «У гостях у Олесі Овчар та її мишенят»
12.00-13.00 – Школа логіки та цікавої математики

Розклад на пятницю:
10.00-11.00 – настільний теніс
11.00-12.00 – Школа живопису
11.00-12.00 - Школа вокалу
12.00-13.00 – Школа танцю
12.00-13.00 – футбол для початківців

*Примітка: у розкладі можливі незначні зміни, про які будемо інформувати батьків.



 Цікава англійська в Католицькій школі

 Хореографія в Католицькій школі












 Майстер-клас з робототехніки

Квест "Мовний чистун" для гімназистів










Немає коментарів:

Дописати коментар

  16 червня 2023 року День, який увійшов в історію Університету обдарованої дитини як час   завершення програми «Цікаві канікули – 2023». ...