понеділок, 18 червня 2018 р.

18 червня 2018 року -
день, який видався всупереч дощовому ранку дуже світлим та сонячним.
Сьогодні трапилося дуже багато цікавих подій.
Отож почнемо спочатку.
Приємністю насамперед стало те, що УОД поповнився новими обдарованими дітьми. А якими здібними! До всього: тенісу, рукомесництва, хореографії.
Уперше у своєму житті із чемпіонкою Європи та України з настільного тенісу Галиною Миколаївною  Єненко сьогодні зіграли близнятка Іринка та Святик Руді, Дмитрик Луцький, Ілля Біланчук  та Тарасик Гасюк. Діти – у великому захопленні, тренер – у ще більшому: юні тенісисти мають неабиякі обдарування.
Може пишатися своїми першими спортивними здобутками Софійка Савчук, яка найдовше протрималася, відбиваючи подачі НАСТАВНИКА. Не було рівних і Мартусі Власій та Дмитрикові Русаку, Даринці Красій та Олі Козловій, досить упевнено почуваються з ракеткою Миколка Федуняк та Володя Когут. Настільний теніс запалив так, що заняття промайнуло як одна мить. А ще були тренування, розминки, веселі  ігри…
















Організатори майстер-класу «Подарунок для мами» (Школа «Умілі ручки») Іванка Новоселюк та Діана Тонюк, студентки Івано-Франківського коледжу Прикарпатського університету імені Василя Стефаника, зуміли навчити наших дітей уласноруч зробити приємність мамі. Точніше, дві приємності за одну годину. Це було неймовірно! Бо виконувалося з такою любовю!
А ще юні студенти розповідали про своїх матусь, милих, добрих, чарівних!
            А ще … ми з Іллею Біланчуком заспівали «Ми всі діти українські». Наш обдарований юний уодівець (торік Ілля, як і Миколка Федуняк, Софійка Лемко, Володя Когут, Софійка Савчук та ін., відвідав усі майстер-класи) добре пам’ятав не тільки слова пісні, гарно інтонував, а й відтворив рухи, якими діти супроводжували спів. Браво, Ілле! 
Ми всі - діти українські,
Український славний рід!
Хай про нас усіх маленьких
Добра слава йде у Світ.
І нехай той скарб любові,
Що нам Бог в серця вселив,
Рідну землю й рідну мову
Збережемо назавжди!
Наші обдаровані діти виготовили з паперу янгола, який оберігатиме маму, та котика, який створюватиме хатній затишок.


















Приємні події на цьому не закінчилися!
Виявляється, танцювати хіп-хоп – це не тільки весело, потрібно (бо здорово), а й цікаво.
Очільниця Школи танцю Вікторія Римик поєднувала танець з авторськими хореографічними іграми.
Приємно здивували керівника Школи танцю Тарасик Гасюк та Ілля Біланчук, яким досить непогано (як для початківців) на першому занятті  вдавалися складні танцювальні рухи.  Мартуся Власій, Миколка Федуняк, Даринка Красій, Софійка Савчук, Володя Когут готові вже вивчати й інші жанри танцювального мистецтва.
Далі – велика сцена. Таким талановитим дітям вона до снаги!











Розклад на вівторок (19 червня 2018 року)
10.30-11.30 – майстер-клас «Умілі ручки» (читальна зала)
11.30-12.15 – Школа вокалу
12.15-13.00 – Школа логіки та цікавої математики (читальна зала)




Немає коментарів:

Дописати коментар

  16 червня 2023 року День, який увійшов в історію Університету обдарованої дитини як час   завершення програми «Цікаві канікули – 2023». ...