середу, 13 червня 2018 р.


13 червня 2018 року
Цей день увійшов в історію УОД як руханково-інтелектуальний.
Органічне поєднання фізичного, розумового та художньо-естетичного розвитку!
А скільки драйву!
Однак усе за порядком.
Отож знамениті лавочки – місце зустрічі. Приходжу o 10.00 – нікого не видно…
 Але знаю: «нічого не бійся: у кінці сценарію – хепі енд» (таке життєве кредо).
Мчу у вестибюль з боку Шевченка. А там уже закінчується розминка з Галиною Єненко.
Річ у тім, що наші обдаровані діти дуже добре орієнтуються в лабіринтах університету (на те й обдаровані!), тому вирішили не чекати реєстрування (щоб не гаяти часу), а одразу помчали до НАСТАВНИКА.   
До вчорашніх юних олімпійців (Софійка Лемко, Мартуся Власій, Софійка Савчук, Володя Когут, Миколка Федуняк, Дмитрик Русак) сьогодні  долучилися Настя Дробуленда, Андріяна Базалицька, Даринка Красій.





Сьогодні знову наша легендарна Галина Єненко продемонструвала свій педагогічний хист та професійні навички: ДІТИ ГРАЛИ ВСІ (без винятку). Отож пятницю чекають з нетерпінням.
Тому о 10.00 у пятницю до лавочок уже не піду: о 10.00 наш олімпійський резерв уже залюбки розминається.
Наступне заняття діти провели з великим задоволенням. Їх полонив Центр інформаційних технологій та команда к.т.н., доц. Олесі Власій у складі магістранта Юлі Бережної, студентів-другокурсників Віталії Могиляк, Надії Кулик та Валентини Фрищин та Мартусі Власій – наймолодшої учасниці творчого складу організаторів майстер-класу.
Логічна розминка. У руках у дітей головоломки, які треба розвязати, щоб приступити до іншого етапу захопливої гри. Усі впоралися!
Година інтелектуального інтенсиву – квест «Логічні мудрульки».
 У справжньому інформаційному центрі, за комп’ютерами, наші обдаровані діти (Марічка Сікора, Даринка Красій, Софійка Лемко, Мартуся Власій, Софійка Савчук, Володя Когут, Миколка Федуняк, Дмитрик Русак, Настя Дробуленда, Андріяна Базалицька, Ілля Коруцяк) дуже добре давали собі раду: виявляється, вони з комп’ютером на ТИ, а заплутані логічні «мудрульки» їм теж до снаги!
Ось так!
Першою пройшла всі кроки квесту та розгадала ключове слово ЛОГІКА Софійка Савчук. У подарунок – головоломка.









На завершення обдарованого інтенсиву – заняття Школи танцю. Вікторія Римик – її талановита очільниця – запалила всіх (і тих, хто любить танцювати, і тих, хто НЕ ДУЖЕ любить, і тих, хто ЗОВСІМ не любить) хіп-хопом. Поєднала ігри, фітнес танці, музику, а також свою майстерність та любов до танцю. Її енергетика так заполонила наших дітей, що на запитання «Хто прийде в понеділок?» юні танцівники відповіли: «УСІ!». Отже, чекатимемо! 






Розклад на четвер:
10.00-11.00 – футбол для початківців (мати гетри, щитки, спортивне взуття)
10.00-11.00 – майстер-клас «Мовні екологи»
11.00-12.00 – майстер-клас «У гостях у Олесі Овчар та її мишенят»

12.00-13.00 – Школа логіки та цікавої математики


Немає коментарів:

Дописати коментар

  16 червня 2023 року День, який увійшов в історію Університету обдарованої дитини як час   завершення програми «Цікаві канікули – 2023». ...