середу, 20 червня 2018 р.

20 червня 2018 року
День в УОД запамятався юним студентам як дуже рухливий, бо весела руханка була навіть на занятті «Умілі ручки».
Отож почнімо розповідь спочатку.
Присутності наших уодівців на занятті у Школи танцю могла б позаздрити будь-яка хореографічна студія Івано-Франківська.
 Річ у тім, що нас, по-перше, багато, по-друге, усі діти дуже здібні до танцю, по-третє, у нас дуже професійний педагог Вікторія Римик, наша обдарована студентка, по-четверте, у нас танцює девять хлопчиків.
Така розкіш – не для всіх хореографічних центрів міста. Тільки для УОДу. Наша педагог з вересня ставитиме з юними студентами УОД і класичні, і народні, і спортивні, і всі танці, які забажають діти.
Сьогодні муза танцю Терпсіхора зі свого Олімпу аплодувала хореографам з УОД.
І цілком заслужено: одне заняття – і рухи до пісні «Ми українці» вивчено! Скажете: так не буває. Буває. Гляньте сьогоднішні відео!
Який потужний танцювальний склад: Максим Довгий, Миколка  Федуняк, Максим Кулик, Даринка Красій,  Дмитрик Луцький, Мартуся Власій, Володя Когут, Тарас Гасюк, Ілля Каруцяк, Любомир Любінець,  Миколка Криховецький, Софія Савчук. Виявляється, наші діти здібні не тільки до математики, мови, хорового мистецтва, малювання… А й доволі талановиті до танцю, бо українці! («Доля в нас така»).
Отож завтра о 13.30 ми поспішаємо на справжню ВЕЛИКУ СЦЕНУ Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника з вокально-хореографічною композицією «Ми українці». Поки що на репетицію, а у вересні-жовтні…




















Як відволікти дітей від «пошесті на лизуни» та всякі затратні заморочки, які пропагує Інтернет? Дуже просто. Секрети – у Школі «Умілі ручки», якою керує к.п.н., доц. Оксана Петрівна Цюняк. Її студенти вміють не тільки навчити дітей виготовляти власноруч потрібні, екологічно чисті речі практичного спрямування, а й поспівати, потанцювати, як це дуже професійно робила сьогодні Оля Коваль.
А виготовляли уодівці конвертик, у якому виявився сюрприз – цукерка.
Дуже задоволеними своїми виробами були Максим Довгий, Миколка  Федуняк, Максим Кулик, Оля Козлова, Улянка та Олег Цепенди, Іринка та Святослав Руді, Даринка Красій,  Дмитрик Луцький, Мартуся Власій, Володя Когут, Тарас Гасюк, Ілля Каруцяк, Любомир Любінець,  Миколка Криховецький, Софія Савчук.
Володя Когут, Миколка Федуняк конвертик із цукеркою вирішили подарувати своїй мамі.
Веселою танцювальною розминкою (тут були задіяні не тільки умілі ручки, а й умілі ніжки) закінчили заняття. В Оксани Петрівни Цюняк, очільниці Школи «Умілі ручки»,  є багато творчих планів, які обов’язково реалізуємо з вересня 2018 року.

На занятті з настільного тенісу сьогодні справжній аншлаг!
У нас тепер широкий віковий діапазон: від п’ятирічної Катрусі починаючи, підлітковим складом (четверо хлопчиків) закінчуючи.
Як давати раду цим віковим групам, як тримати в полі зорі близько двадцятьох дітей, як кожного навчити, - добре знає Галина Миколаївна Єненко.
Із чемпіонкою (світу, Європи, України) з настільного тенісу сьогодні вперше в житті  дуже успішно зіграли Віталій Ровінський, Максим Кулик, Юра Ровінський, Улянка Цепенда.
Не було рівних у двобої з Наставником Миколці Федуняку.
Досить упевнено почуваються з ракеткою Дмитрик Луцький, Марта Власій, Іринка Руда, Софія Савчук, Даринка Красій. Похвальні слова з вуст Галини Миколаївни лунали на адресу Тараса Гасюка, Любомира Любінця, Олі Козлової, Святослава Рудого, Володі Когута, Іллі Каруцяка, Максима Довгого, Миколки Криховецького.
Нашим уодівцям до снаги будь-які спортивні олімпи!


Розклад на 21 червня 2018 року
11.00 – 12.00 – квест «Логічні мудрульки»
12.15 – 13.15 – Школа футболу
12.15- 13.15 – Школа майкерства та розваг
13.30-14.30 – Школа вокалу та Школа танцю



Немає коментарів:

Дописати коментар

  16 червня 2023 року День, який увійшов в історію Університету обдарованої дитини як час   завершення програми «Цікаві канікули – 2023». ...