четвер, 15 червня 2023 р.

 13 червня 2023 року

Що спонукає юних студентів УОДу Юкіш Ірину, Багрій Дарину, Копчук-Кашецьку Мирославу, Корнієнко Яніну, Григорук Яну, Любінця Богдана, Попель Єву, Ємець Олю, Сас Вікторію вранці прокидатися і мчати до Університету обдарованої дитини на першу пару – фізичну культуру?

Низка чинників.  Насамперед природна всебічна обдарованість цих дітей, їхня допитливість, бажання розвиватися, набувати нових знань, дізнаватися  про щось нове.

А ще  зустріч із викладачами та студентами-волонтерами Факультету фізичного виховання і спорту, які стали для уодівців улюбленими: Іриною Геннадіївною Цап, старшим викладачем кафедри спортивно-педагогічних дисциплін, майстром спорту з волейболу, головним  тренером з волейболу (жінки), членом виконкому Федерації волейболу Івано-Франківської області (жіночий волейбол), заступником декана з виховної роботи, а також Дашею Ковальчук (ФКС-21), Владиславом Сліпеньким (ФКС-32), Софією Стасюк (ФКС-31), Ярославом Капітанчуком (ФКС-21), Таїсією Пилип’як (ФКС-22).

А ще цікава добре продумана програма занять у Школі олімпійського резерву (очільник Ірина Геннадіївна Цап).

А ще надзвичайно потужна матеріально-технічна база, чудові спортзали, просторі й світлі авдиторії європейського зразка, досягнення студентів та викладачів Факультету фізичного виховання і спорту, що мотивує до занять фізичною культурою, спортом, руховою діяльністю юних студентів УОДу.

А ще велике зацікавлення розвитком дітей в Університеті обдарованої дитини декана факультету, професора Ярослава Миколайовича Яціва, його турбота й щире вболівання за  спільну справу.

А ще створене на факультеті відповідне освітньо-розвивальне й виховне середовище для фізичного вдосконалення та духовного зростання особистості.

А ще надзвичайно дружня атмосфера, яку забезпечили для юних студентів УОДу команда волонтерів факультету.

Заняття, яке Владислав Сліпенький і Софія Стасюк розпочали спортивним танцем «Анімашки», знову перетворилося в спортивний інтенсив. Діти розучували спортивні танці, брали участь у рухливих іграх («Мисливці і качки» та ін.), інтерактивних іграх («Крокодил» та ін.), грали в баскетбол тощо. За результатами змагань перемогла дружба: команди «Жираф» та «Хитринка» набрали однакову кількість очок, а їхні учасники Ірина  Юкіш, Яніна Корнієнко, Яна Григорук, Богдан Любінець, Єва Попель, Оля Ємець, Вікторія Сас, Дарина Багрій, Мирослава Копчук-Кашецька  отримали від організаторів спортивно-танцювального інтенсиву солодкі призи.

Інформацію підготувала Г. Білавич

















 

 

 

 

 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар

  16 червня 2023 року День, який увійшов в історію Університету обдарованої дитини як час   завершення програми «Цікаві канікули – 2023». ...